Our units

We offer a wide range of opportunities for students to get involved and make a difference. Our subunits primarily falls into four categories: Academic associations, Societies, Staff functions, and Projects.

Our Academic associations are centered around various academic disciplines and provide opportunities for students to connect with others who share their interests.

Our Societies focus on social aspects and provide a platform for students to engage in meaningful discussions and take action to create positive change.

Our Staff functions are dedicated to supporting the administrative and operational requirements of our organization.

Projects are focused on specific initiatives and offer students the chance to work towards a common goal with a team of dedicated volunteers.

Filter oversikt

 • BISO Bottiglia

  Bottiglia ble etablert i 2019 og har bare vokst siden da!
  Vi er en lidenskapelig gjeng med vinentusiaster som elsker å utforske vinens fantastiske verden sammen. Vår gruppe er ikke bare et fellesskap, det er en reise gjennom vinmarker, druer, smaker og kulturer. Hver måned samles vi for spennende vinsmakingssesjoner, både i private hjem og hos nøye utvalgte vinprodusenter og vinbarer. Men vi er ikke begrenset til bare å nippe til viner - vi legger også vekt på den sosiale opplevelsen rundt vinglasset.

  Contact persons

  manager.bottiglia.bergen@biso.no

  Instagram

 • Makeup n Chill

  MAKEUP N CHILL
  Gruppen er for de som vil være sosial, skape god stemning og har interesser i sminke og kosmetikk.

  Contact persons

  manager.makeup@biso.no

  Instagram

 • Aksjeklubben

  Aksjeklubben BI Bergen er et utvalg som har til hensikt å øke kunnskap og engasjement rundt aksjemarkedet blant klubbens medlemmer, samt øvrige medstudenter på BI - campus Bergen. Dette ønsker vi oppnå gjennom faglige og sosiale aktiviteter.
   Interesseutvalget initierer bedriftsbesøk i ulike finansområder og deltar på arrangementer i Norge og utlandet, i tillegg til å selv arrangere Finansdagen 2024. Aksjeklubben tilbyr praktisk erfaring for klubbens medlemmer gjennom forvaltning av NOK 100.000 under Skoleduellen 2023/2024 (Nordnet).

  Contact persons

  Instagram

 • BISO Cards

  Vi er en sosial undergruppe som hovedsakelig spiller poker.  Det gjør vi som regel på Rederiet så det er en veldig sosial aktivitet. Vi arrangerer ofte freeroll turneringer hvor medlemmene har mulighet til å vinne kule premier. Disse er veldig konkurransepreget, men vi har også et fokus på læring og utvikling.

  Contact persons

  manager.cards.bergen@biso.no

  Instagram

 • BISO Bubbles and Brunch

  Bubbles and Brunch er en undergruppe som ble startet opp høst 2022. Konseptet er hentet fra serien «hvite gutter», hvor det går ut på at man møtes i sosiale bobler med sine bedre halvdeler, til brunch. Men undergruppen er mye mer enn det! Hos oss møtes vi alt fra 1-3 ganger i måneden ettersom hva som passer. Vi har et stort fokus på at alle medlemmene, som består av studenter på tvers av linjer og år, møtes for å bli bedre kjent. Dette er med på å skape et større nettverk for medlemmene på Campus. Tidligere har vi møttes i mindre grupper for å lage en rett sammen basert på et land, som man lager sammen, hvor man kan bli bedre kjent innad i undergruppen, og har deretter møttes senere på kvelden hele gjengen. Vi deltar på arrangementer som BISO arrangerer og møtes før disse for å skape det samholdet vi er ute etter. Vi har videre store planer om ulike aktiviteter vi ennå ikke har testet ut, men kan røpe at vi har store planer om å innføre cava søndag her i Bergen, som passer perfekt til oss som drikker bobler og for de som ikke gjør det.

  Contact persons

  manager.bb.bergen@biso.no

  Instagram

 • BISO Seafood

  BISO Seafood er en interesseundergruppe som øker studenters kjennskap til sjømatnæringen og bygger broer mellom studenter og næringslivet.

  Contact persons

 • BISO Beats

  Hei og velkommen til BISO Bergen sin egne dj gruppe. BISO Beats består av rundt 20 medlemmer med lidenskap for musikk og en kjærlighet for kunsten av å dj'e. Sammen har vi øvinger en gang i uka, der vi kontinuerlig jobber mot å forbedre våre dj-ferdigheter. Vi tilbyr musikk til flere utesteder og arrangementer i og utenfor Bergen, og har et tett samarbeid med BISO Bergen, der vi alltid stiller opp med egne dj's. BISO Beats er ikke bare et musikalsk kollektiv, men også en gruppe som er bygget på vennskap og fellesskap. Vi deler vår musikalske lidenskap med hverandre og med medelever. For å følge med på når vi spiller ute, sjekk ut vår instagram: biso.beats. For eventuelle spørsmål eller henvendelser, kan du nå oss på: manager.beats@biso.no

  Contact persons

  manager.beats@biso.no

  Instagram

 • BISO Media

  BISO Media hjelper BISOs ledelse og enheter med produksjon av foto, video og grafisk design. De lager alt fra promoteringsvideoer, karrieredager, filmsammendrag til fotografering av nye styremedlemmer. BISO Media er alltid på plass der det foregår noe slik at alle kan få et glimt av magien i studentorganisasjonen. Vi har osgå vår helt egen podcast! "Storefri" på Spotify!

  Contact persons

  manager.media.bergen@biso.no

  Instagram

 • SPU

  Studentpolitisk utvalg (SPU) er en stabsfunksjon under BISO på Handelshøyskolen BI i Bergen, som skal representere studentens stemme på BI. Utvalget jobber med å utforme studentpolitikk på BI. Hovedmålet med SPU er å nå frem til studenter som ønsker en ytringsarena, og løfte studentpolitikken på BI. Studentpolitisk utvalg er med på å forme BISOs politikk i Velferdstinget, og har ansvar for å drøfte vår politikk.  

  Contact persons

 • Næringsutvalget (NU)

  Næringslivsutvalget (NU) kobler BI-studenter med næringslivet. Som en stabsfunksjon har NU hovedansvaret for alle aktiviteter knyttet til employer branding og rekruttering for BI-studenter. Ved å arrangere ulike arrangementer som bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, Female Business Forum og andre aktiviteter, jobber de for å styrke forholdet med potensielle arbeidsgivere. Deres visjon er å gjøre avstanden fra studier til ansettelse så kort som mulig for BI-studenter.

  Contact persons

  manager.nu.bergen@biso.no

   

  Instagram

0
  0
  Kassen