Our units

We offer a wide range of opportunities for students to get involved and make a difference. Our subunits primarily falls into four categories: Academic associations, Societies, Staff functions, and Projects.

Our Academic associations are centered around various academic disciplines and provide opportunities for students to connect with others who share their interests.

Our Societies focus on social aspects and provide a platform for students to engage in meaningful discussions and take action to create positive change.

Our Staff functions are dedicated to supporting the administrative and operational requirements of our organization.

Projects are focused on specific initiatives and offer students the chance to work towards a common goal with a team of dedicated volunteers.

Filter oversikt

 • Næringsutvalget (NU)

  Næringslivsutvalget (NU) kobler BI-studenter med næringslivet. Som en stabsfunksjon har NU hovedansvaret for alle aktiviteter knyttet til employer branding og rekruttering for BI-studenter. Ved å arrangere ulike arrangementer som bedriftspresentasjoner, bedriftsbesøk, Female Business Forum og andre aktiviteter, jobber de for å styrke forholdet med potensielle arbeidsgivere. Deres visjon er å gjøre avstanden fra studier til ansettelse så kort som mulig for BI-studenter.

  Contact persons

  manager.nu.bergen@biso.no

   

  Instagram

 • Fadderullan Bergen

  Fadderullan er fadderuken på Handelshøyskolen BI, og er Norges største fadderuke. Prosjektet ble opprettet i 2005, og er arrangert av og for studenter på alle BI-campus. Fadderullan er til for å gi nye BI-studenter en fantastisk start på studietiden, og en velkomst de aldri vil glemme. Under fadderuken vil studentene møte hverandre på tvers av linjer og årskull for å sammen starte studieåret med et smell!

  Contact persons

  manager.fr.bergen@biso.no

  Instagram

 • Rederiet

  Rederiet er BISOs prosjektgruppe som drifter baren på skolen. Vi holder åpent hver torsdag ettermiddag for alle studenter med ulike arragementer. Vi har også en egen eventgruppe som arrangerer små og store arrangementer internt og eksternt. Som f.eks. Oktoberfest, X-russefest og Halloweenfest. Dette er en veldig sosial gruppe som er for alle, enten med eller uten barerfaring fra før. Vi finner også på mange sosiale aktiviteter for våres medlemmer, som f.eks. ølsmaking og julebord.

  Contact persons

  rederiet@biso.no

  Instagram

 • Økonomi og Administrasjon (BSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilknyttede linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Bachelor i økonomi og administrasjon. Foreningene bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av faglige og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene muligheten til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen sitt felt. De planlegger også studieturer i utlandet, som gir studentene muligheten til å få nye perspektiver innen sitt fagområde og bygge sitt nettverk. I tillegg til disse faglig orienterte arrangementene, arrangerer linjeforeningene også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme følelsen av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.okad.bergen@biso.no

  Instagram

 • Økonomi og Administrasjon (BSC)

  BI School of Economics has more than 20 different study programmes, each with its associated line association. This line association is for students studying Bachelor in economics and administration. Associations contribute to the welfare of students through a wide range of academic and social events. They organize company presentations, which give students the opportunity to learn more about potential employers and career opportunities in their field. They also plan study trips abroad, giving students the opportunity to gain new perspectives on their academic area of ​​interest and build their network. In addition to these academically-focused events, Linjeforeninger also arranges social gatherings, cabin tours and other events that help build community and foster a sense of belonging among students.

  Contact persons

  manager.okad.oslo@biso.no

  Instagram

  Facebook

 • Siviløkonomi (BSC + MSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilhørende linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Bachelor og Master i Siviløkonomi. Linjeforeninger bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av akademiske og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene mulighet til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen deres fagfelt. De planlegger også studiereiser til utlandet, og gir studentene muligheten til å få nye perspektiver på sitt akademiske interesseområde og bygge nettverket sitt. I tillegg til disse akademisk-fokuserte arrangementene, arrangerer Linjeforeninger også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme en følelse av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.sivok.oslo@biso.no

 • Sustainable Finance (MSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilhørende linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Master i Sustainable Finance. Linjeforeninger bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av akademiske og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene mulighet til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen deres fagfelt. De planlegger også studiereiser til utlandet, og gir studentene muligheten til å få nye perspektiver på sitt akademiske interesseområde og bygge nettverket sitt. I tillegg til disse akademisk-fokuserte arrangementene, arrangerer Linjeforeninger også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme en følelse av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.sf.oslo@biso.no

 • Regnskap og Revisjon (MSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilhørende linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Master i Regnskap og Revisjon. Linjeforeninger bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av akademiske og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene mulighet til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen deres fagfelt. De planlegger også studiereiser til utlandet, og gir studentene muligheten til å få nye perspektiver på sitt akademiske interesseområde og bygge nettverket sitt. I tillegg til disse akademisk-fokuserte arrangementene, arrangerer Linjeforeninger også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme en følelse av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.mrr.oslo@biso.no

 • Organisasjonspsykologi, HR og ledelse (BSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilhørende linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Bachelor i Organisasjonspsykologi, HR og ledelse. Linjeforeninger bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av akademiske og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene mulighet til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen deres fagfelt. De planlegger også studiereiser til utlandet, og gir studentene muligheten til å få nye perspektiver på sitt akademiske interesseområde og bygge nettverket sitt. I tillegg til disse akademisk-fokuserte arrangementene, arrangerer Linjeforeninger også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme en følelse av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.org.oslo@biso.no

  Instagram

 • Markedsføringsledelse (BSC)

  Handelshøyskolen BI har mer enn 20 ulike studieprogrammer, hver med sin tilhørende linjeforening. Denne linjeforeningen er for studenter som studerer Bachelor i Markedsføringsledelse. Linjeforeninger bidrar til studentenes velferd gjennom et bredt spekter av akademiske og sosiale arrangementer. De arrangerer bedriftspresentasjoner, som gir studentene mulighet til å lære mer om potensielle arbeidsgivere og karrieremuligheter innen deres fagfelt. De planlegger også studiereiser til utlandet, og gir studentene muligheten til å få nye perspektiver på sitt akademiske interesseområde og bygge nettverket sitt. I tillegg til disse akademisk-fokuserte arrangementene, arrangerer Linjeforeninger også sosiale sammenkomster, hytteturer og andre arrangementer som bidrar til å bygge fellesskap og fremme en følelse av tilhørighet blant studentene.

  Contact persons

  manager.mfl.oslo@biso.no

  Instagram

0
  0
  Kassen
   This site is registered on wpml.org as a development site.