Representatives til Velferdstinget (VT)

Closing on: okt 25, 2024
Velg campus: Oslo
Velg type verv: Velferdstinget
Velg interesser: Politikk Studentvelferd velferdstinget

Vil du ha verdifull erfaring og innsikt i studentpolitikken som BISO Oslos representant? Vi rekrutterer nå 1 representant og 9 vararepresentanter til Velferdstinget (VT).

Velferdstinget er et organ som representerer studentenes meninger og interesser inn mot SiO (Studentsamskipnaden i Oslo) og alle tilbudene de har og drifter. Her sitter representanter fra alle høyskoler og universiteter i Oslo. Ved å være en velferdstingsrepresentant vil du være med å representere interessene til BI sine studenter eksternt.

Velferdstingets representanter skal følge BISO sitt politiske måldokument, og prøve å få gjennomslag for sakene der. I saker som ikke er nevnt i det politiske måldokumentet skal representantene stemme i BI-studentenes beste interesser.

Dette er et flott verv for deg som har lyst å prøve deg i studentpolitikken, og vervet er sjeldent tidkrevende. Du vil få en mulighet til å utvikle dine debattferdigheter og observere andre debattere for saker de brenner for. Møtene som denne rollen deltar på holdes på norsk, så kandidater som søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Hvis du er interessert, møt opp på BISO Oslo sin generalforsamling (GF) lørdag 26.oktober klokken 11:00-18:00 i A1-040 (Finn Øien), for å benke til stillingen.

Alle kandidater til representant vil få 2 minutter til appell og maks 5 minutter til spørsmålsrunde fra salen.

Alle kandidater til vara vil få 1 minutt til appell og maks 3 minutter til spørsmålsrunde fra salen.

0
    0
    Kassen