På bakgrunn av den økende smittetrenden i Oslo og henvendelse fra smitteteam Vest, har BISO Oslo besluttet å redusere noe av aktiviteten i regi av organisasjonen ved campus Oslo. Vi har alle et ansvar for å begrense smitten, og vi ser oss nødt til å iverksette tiltak for å unngå videre spredning.

De neste 14 dagene stopper vi alle sosiale arrangementer i regi av BISO Oslo og våre underenheter. Sosiale arrangementer inkluderer hytteturer, rulling, banketter, andre fester og arrangementer som har som hensikt å samle studenter for sosial omgang. Kroa vil inntil videre holde åpent med normal drift. Dette gjelder også Coffee Hour. Inntil videre vil akademiske arrangementer, som Karrieredagene, kurs og seminarer, faglige workshops og faglunsjer, gjennomføres som planlagt med nødvendige smittevernstiltak. Foreløpig vil rekrutteringsdagen gå som normalt med nødvendige smittevernstiltak. Korøvelser og treninger vil også kunne fortsette som normalt inntil videre.

Vi oppfordrer alle studenter til å teste seg jevnlig og melde ifra til BI ved påvist smitte. Vi har selvtester tilgjengelig i InfoHub, og en egen teststasjon utenfor campus. BISO Oslo vil sammen med BI ta en ny vurdering av smittesituasjonen 8. september, men tar også forbehold om eventuelle endringer fra myndighetene før den tid.

Sammen holder vi campus åpent!